- Advertisement -

archiveпроблем

Правда

Илиев: Лажните вести прераснаа во глобален проблем

Деканот на Правниот факултет „Јустинијан Први” – Скопје, проф. д-р Горан Коевски посочи дека живееме во свет на растечки ксенофобичен...