archiveпрограма

МакедонијаПравда

Народен Правобранител: При избор на моделот за настава да се земат во предвид проблемите на децата со попреченост

Реформите на образовниот систем со цел решавање на нееднаквостите, мора да започнат со препознавање на постојните проблеми и предизвици со...
ЕкономијаМакедонија

МФ: Имаме најголема реализација на препораките за економски реформи од ЕУ од земјите од Западен Балкан и Турција

Република Северна Македонија годинава е најдобра во регионот во однос на препораките на Европска комисија од Програмата за економски реформи,...
1 2 3
Page 1 of 3