- Advertisement -

archiveпрограмери

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

(Инфографик) Програмери vs. Кожари – Кои професии имаат најголеми, а кои најмали плати?

Просечната нето-плата во периодот од јануари до октомври оваа година во Северна Македонија изнесувала 27.031 денар, покажаа последните податоци на...