Ангелоска – Бежоска: Македонците се дупло помалку продуктивни од Европејците

Побрз и одржлив економски раст на земјава е можен, доколку се зголеми потенцијалот за раст, а тоа може да се постигне само преку структурни

Прочитај повеќе