Харви Вајнстајн одведен во најопасниот американски затвор Рикерс

Поранешниот филмски продуцент Харви Вајнстајн е одведен во злогласниот њујоркшки затвор Рикерс, десет дена откако беше осуден за силување и

Прочитај повеќе