Промоција на Проектот „Бенефиции за деца на вработени“ во „Алкалоид“ АД Скопје

Човечките ресурси се еден од најцврстите столбови на 85-годишниот раст и развој на алкалоидовата успешна приказна, а грижата за вработените

Прочитај повеќе