- Advertisement -

archiveпроизводители

ЕкономијаСвет

Корона кризата ќе ја преживеат само 10 производители на автомобили

Кризата со коронавирусот ќе придонесе за забрзување на „природната селекција“ и на светскиот пазар ќе преживеат само 10 производители на...
Светот на работникот

Сител: Производителите на ориз на предупредувачки протест – два часа блокирана една лента од регионалниот пат кон Кочани

Оризопроизводителите од Кочанско утринава, со земјоделска механизација, на два часа ја блокираа едната коловозна лента од регионалниот пат Штип-Кочани, кај...