Канадска компанија пронјде злато во вредност од две милијарди долари

Канадската компанија ,,Erin Ventures” пронајде резерви со борова руда чиишто бруто вредност изнесува повеќе од две милијарди долари. Според прелиминарните

Прочитај повеќе