- Advertisement -

archiveпроизводствени капацитети

ЕкономијаНовостиСветСветот на работникот

„Northvolt“ со 2,75 милијарди долари ќе ги прошири производствените капацитети

Шведскиот производител на батерии „Northvolt“ собра досега најголемо финансирање од 2,75 милијарди долари за поддршка на своите планови за проширување...