Почна со работа новиот производствен погон на „Леар“ и „Нормак“ во ТИРЗ Тетово

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска ја врачи употребната доозвола за новиот производствен погон на американската компанија Леар и Нормак

Прочитај повеќе