- Advertisement -

archiveпромена

Правда

Левица: Без радикална политичка промена невозможна е еколошката промена

Додека во Македонија оскудниот број на мерни станици повторно покажуваат енормна загаденост на воздухот, изјавите кои доаѓаат од властите се...