archiveпромоција

ЕкономијаМакедонија

Македонските туристички потенцијали ќе се презентираат преку јутјуб, фејсбук и инстаграм

Визуелно патување низ прекрасни фотографии кои ја отсликуваат убавината, културата и историјата на нашата земја. Вака директорот на Агенцијата за...