Пропадната фирма тужи поранешен работник: бара да врати 3,500 евра отпремнина

Против поранешниот Претседател на здружението на мали акционери на пропадната фабрика за производство на цигари, Залитбор Кољинчиќ се води необична

Прочитај повеќе