Просечната нето месечна плата во април 31.525 денари

Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во април годинава изнесува 31.525 денари е зголемена за 10,9 отсто во однос на

Прочитај повеќе

Просечната нето-плата 29.943 денари

Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен лани во декември изнесувала 29.943 денари што е зголемување за 5,8 отсто во однос

Прочитај повеќе

Просечната нето плата во Србија 550 евра

Просечната нето-плата по вработен во Србија во август 2021 година изнесувала 64.639 динари(550 евра) и е номинално повисока за 10,5

Прочитај повеќе

Просечната нето плата во април 28.438 денари, за 10,1 отсто повеќе од лани

Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во април 2021 година изнесувала 28.438 денари, а бруто платата била 42.441 денари. Според

Прочитај повеќе

Просечната нето-плата во март е 28.217 денари

Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во март 2021 година изнесува 28.217 денари и бележи раст во однос на март

Прочитај повеќе

Просечната нето плата во јануари била 28.272 денари

Просечната исплатена нето плата во јануари изнесувала 28.272 денари што е за 2,7 проценти повисока од истиот месец лани. Како

Прочитај повеќе

ДЗС: Просечната нето плата во октомври била 27.899 денари, за 8,4 отсто повеќе од истиот месец лани

Индексот на просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во октомври 2020 година, во однос на октомври 2019 година, изнесува 108,4,

Прочитај повеќе