archiveпросечна

ЕкономијаМакедонија

Заев ветува минимална плата од 20.000 денари и просечна од 34.000 денари

Изјава за медиуми, Зоран Заев, претседател на СДСМ Почитувани граѓани, почитувани медиуми, Во изминатите две и пол години, СДСМ во...
ЕкономијаМакедонијаМакедонијаСиндикат

ПСМ: Пензиите ќе се зголемат само преку усогласување со порастот на просечната плата

Во врска со најавеното зголемување на пензиите, Пензионерскиот синдикат на Македонија го поддржува најавеното покачување, но смета дека истото ќе...
1 2 3
Page 1 of 3