ПАРИ“ ОТКРИВА: Само 7.552 денари била просечната плата во позната градежна компанија пред минималецот

„ПАРИ“ ОТКРИВА | Повеќе од половина милијарда евра или поточно 527 милиони евра е вредноста на градежните активности кои што минатата

Прочитај повеќе

Пари: ТОП 10 компании со највисоки просечни плати

Од речиси 2.000 евра до 10.000 се месечните просечни нето-плати во ТОП 10 компании по просечна плата, покажува анализата на порталот

Прочитај повеќе