Олеснети ковид мерките, нема полициски час, прославите со неограничен број гости, а ќе се организираат и концерти и забави

Од денеска целосно се укина полицискиот час, угостителските објекти нема да имаат ограничување во работното време, свадбите ќе може да

Прочитај повеќе