- Advertisement -

archiveпротестираат

ПравдаСветот на работникот

Поранешните вработени на „Охис“ протестираат пред институциите

Поранешните вработени во ОХИС и денеска протестираат пред институциите. Тие бараат исплата на побарувањата од стечајната постапка за 24 неисплатени...