archiveпротести

Правда

Протести во Бејрут поради економската криза

Во Либан се одржани протести поради влошување на ситуацијата во земјата која се бори со економска и финансиска криза. Демонстрантите...
Светот на работникот

Авиокомпанијата „Катај Пацифик“ ќе ги отпушти сите работници кои ги поддржуваат „илегалните протести“ во Хонгконг

Катај Пацифик вчера ги предупреди вработените дека тие кои ги „поддржуваат или учествуваат во илегалните протести“ во Хонгконг ќе бидат...
1 2 3
Page 3 of 3