archiveпротест

Светот на работникот

Протест и почеток на штрајк на вработените во „Еурокомпозит“

Шеесетината вработени во прилепската наменска фабрика „Еурокомпозит“ повторно се собраа на протест пред фабриката, прекинувајќи ја работата и барајќи си...
1 2 3 4 9
Page 2 of 9