archiveпротест

Правда

Климатските активисти протестираат против состанокот на Одборот на „Симнес“

Извршениот директор на компанијата Сименс ги нарече демонстрациите „гротескни“ Активстите го обвинуваат Симнес дека е виновен за учество во големо...
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Здравствената администрација ќе поднесе тужба до Уставниот суд доколку се потпише колективниот договор

Од неофицијални извори од Министерството за здравство, порталот Работник дознава дека врз административно и помошно - техничкиот персонал бил вршен...
МакедонијаСиндикат

Синдикатот на Клинички Центар го поддржува утрешниот протест на административниот персонал

Синдикатот на Клинички центар го поддржува протестот на административниот и помошно-техничкиот персонал, кој ќе се оддржи на 26.12.2019 година, во...
1 2 3 4 5 12
Page 3 of 12