Што подразбира протоколот за угостителските објекти за свадби?

Ќе почнат ли со работа рестораните за организрани настани? Владата го добила новиот протокот за нивно рестартирање. Во наредните денови

Прочитај повеќе

Владата донесе протокол за одржување настани со медиумско присуство во услови на Ковид – 19

Владата на Република Северна Македонија на денешната 25-та седница го донесе Протоколот за одржување настани со медиумско присуство во услови

Прочитај повеќе

Угостителските објекти со „Ковид“ протокол

Рестораните, кафулињата, кафеаните од денска работат со старото работно време. Во делници до полноќ, во петоци и сабота до еден

Прочитај повеќе

Протокол за работните места: Редовна дезинфекција и одржување на респираторната хигиена

Редовно и темелно миење на рацете со сапун и вода или дезинфекција на рацете со средство за дезинфекција на база

Прочитај повеќе

Усвоен Протоколот за превентивни мерки за сите работни места за спречување на пренесувањето на КОВИД-19

Владата на Република Северна Македонија на денешната седница го усвои Протоколот за превентивни мерки за сите работни места за спречување

Прочитај повеќе