Македонскиот дипломатски синдикат бара итно запирање на тековните конкурси

Македонскиот Дипломатски Синдикат бара итно запирање на тековните конкурси и го повикува министерот Димитров во пракса да ги потврди декларативните

Прочитај повеќе

Македонски Дипломатски синдикат: Да се замрзанат интерните огласи до завршувањето на изборите

Македонскиот Дипломатски Синдикат изразува сериозна загриженост поради вчерашното објавување на 21 интерен оглас за упатување дипломати во дипломатско – конзуларните

Прочитај повеќе