Проф. д-р Стикова: Ковид – 19 треба да се признае како професионално заболување

Ковид – 19 претставува нова заразна болест која пред нас поставува многу предизвици и непознаници. Постојат голем број на неодговорени

Прочитај повеќе

Професионалните војници над 45 години заминуваат во затворската полиција

Професионалните војници со навршени 45 години од денеска на нови работни места. Кариерата ќе ја продолжат во казнено поправните установи

Прочитај повеќе

ССНМ: Повик за номининации за наградата „Роберто Беличанец“

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) ги повикува сите новинари и медиумски работници да номинираат медиум за годишната

Прочитај повеќе