Ова се петте најбарани професии оваа есен: Една од нив бележи раст за дури 45 %

Подготвил: Бобан Илијевски Пандемијата со Ковид – 19 покажа колкава е потребата од здравствени работници, а како што пишува Telegraf

Прочитај повеќе

Се повеќе луѓе излегуваат од работа без да ги известат своите шефови

Сигурно сте забележале дека постои непријатен тренд на недостиг на цивилизираност, учтивост на социјалните мрежи и во реалниот свет. Се

Прочитај повеќе

Спасовски: Покажавме дека во МВР работат професионалци кои неуморно ги извршуваат работните обврски

Фејсбук статус на Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски:  Денеска се обратив на одбележувањето на 7 Мај – Денот на

Прочитај повеќе