Седум веледрогерии лани свртеле 290 милиони евра, профитите на „Д-р Пановски“ недостижни

Веледрогериите, очекувано, минатата година имале поголеми проходи и најголем дел од нив имале зголемени добивки. Дел сепак завршиле и со

Прочитај повеќе