Не дава ни просечна плата, а профитот ѝ скокнал повеќе од три пати

Кавадречката компанија „ИГМ трејд Илија и др“ е втора на листата со компании со најголема добивка (порталот Пари веќе ја

Прочитај повеќе

Одлична идеја за бизнис: Лесно и евтино се садат, носат профит над 2.000 евра

Се работи од пролет до доцна есен во зависност од билката за која се работи. Одгледувањето на лековити, зачински и

Прочитај повеќе

Колку е важен профитот за вашата фирма?

Бизнисот може да биде комплициран потфат,посебно кога станува збор за заработка. Може да имате одлична идеја за бизнис и за

Прочитај повеќе

Приватните болници „Систина“ и „Жан Митрев“ имаат двојно поголем профит во корона кризата

За осум дена 18.000 евра морало да плати семејство од Кавадарци за престој на нивниот татко болен од корона во

Прочитај повеќе

Беговиќ: Не е прифатливо стерилизацијата да се врши на едно место, а инструмените да се носат на друго место

 Централизација на стерилизација на инструментите  Концептот не можеме да го разбереме, не е прифатливо за нас стерилизацијата, да се прави

Прочитај повеќе