Јовевски: Со не пуштањето на новинарите и снимателите во Собранието извршена е дискриминација

!!! ДИСКРИМИНАЦИЈА: ВАКЦИНАЦИЈАТА Е ПРАВО НА ИЗБОР ИЛИ УСЛОВ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ РАБОТНИ ЗАДАЧИ? Вакцинацијата против Ковид-19 согласно фундаменталните човекови права

Прочитај повеќе