Заев од форумот „Македонија 2025“: Тука сме, работиме и за вас и за нашите граѓани, давајте иницијативи – ги слушаме и имплементираме

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, во присуство на претседателот на државата Стево Пендаровски, амбасадорката на САД

Прочитај повеќе

Помали административни процедури бараат транспортните компании

Превозниците и натаму се соочуваат со стари проблеми. Документацијата и долгото чекањето на граничните премини беа главните забелешки на денешното

Прочитај повеќе