Малку млади струмичани сакаат работа во државна администрација

Многу мал процент млади невработени струмичани сакаат да работат во државна администрација, покажа истражувањето на ставовите на млади лица што

Прочитај повеќе

Нема договор помеѓу СОНК и МОН, се очекува нова средба кон крајот на неделата

Нема договор помеѓу Министерството за образование и наука и Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК околу процентот

Прочитај повеќе

СОНК излезе со првомајски проглас

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК, вчера излезе со првомајски проглас каде ги искажа своите ставови околу

Прочитај повеќе