Државната награда за публицистика и новинарство ,,Мито Хаџи Василев-Јасмин“ нема да биде доделена

Оваа година нема да се додели наградата од областа на публицистиката и новинарството, одлучи Одборот за доделување на наградата при

Прочитај повеќе