Кумановец со пиштол на појас сакал да убеди работник на бензинска да му наточи гориво

Полицијата лишила од слобода кумановец откако бил пријавен дека на појасот има пиштол. Тој, синоќа сакал да наточи гориво, но

Прочитај повеќе