Нова инвестиција: Ќе се отворат 40 работни места – Целта е да се стигне до 215 вработени

Дирекорот на Дирекцијата за технолошко – индустриски развојни зони Јован Деспотовски и извршниот директор на турската компанија „Пурпласт“, Мехмед Шишманоглу

Прочитај повеќе