- Advertisement -

archiveПустец

МагазинНовости

Демократскиот Сојуз и Либерално – демократската партија донираа учебници за Македонците од Пустец

Демократскиот сојуз и Либерално-демократската партија, денес во Пустец, Р. Албанија донираа учебници на македонски јазик за Македонците, ученици во заедничкото...