Три четвртини од пушачите сакаат носителите на одлуки да ги земат предвид нивните ставови при изготвување на регулативите за тутун и никотин

Меѓународно истражување на компанијата Филип Морис Интернешнл опфати 44 илјади луѓе. Речиси секој осми пушач од 22 земји верува дека

Прочитај повеќе

Откријте го степенот на вашата зависност од никотин во 6 лесни чекори

Во време кога никотинот е идентификуван како клучна состојка што ја создава зависноста од цигари кај пушачите, медицинските експерти биле

Прочитај повеќе