Смртта на пчелите во Кикинда – на што се сомневаат пчеларите?

Труењето повторно ја загрози сезоната во пчеларистите на Кикинда. Откриен е еден вид отров кој уништи 36 пчелни фарми, но

Прочитај повеќе