АНАЛИЗА: Раст на цените на пченката, пченицата, бакарот, нафтата – нагорна ревизија на инфлацијата во земјава!

Се цртаат контурите на нов, ребалансиран Буџет 2022 година. Извесно е дека стапката на инфлација која сега е проектирана на

Прочитај повеќе

Државата има сосема доволна количина на пченка и пченица

Државата има сосема доволна количина на пченка и пченица – тврдат надлежните откако српскиот претседател најави дека Србија, на барање

Прочитај повеќе