УЈП: Работодавците ќе враќаат до 50 отсто од субвенциите за придонеси за април, мај и јуни

Почнува враќањето на средствата што државата им ги даде на работодавците како помош во кризата. Управата за јавни приходи ги

Прочитај повеќе