Битиќи: Караванот „Визионерски работилници”, 24 работилници со речиси 1 000 учесници

Во изминатите три недели караванот „Визионерски работилници” посветен на Националната развојна стратегија ги посети сите осум плански региони во државата.

Прочитај повеќе