- Advertisement -

archiveработиник

ЕкономијаМакедонија

Министерката Ангеловска во посета на Општина Ѓорче Петров

Министерката за финансии Нина Ангеловска и градоначалникот на Општина Ѓорче Петров Александар Наумоски, денеска ќе извршат увид во градбата на...