archiveработи

МакедонијаПравда

MВР: Затворени угостителски објекти поради непочитување на мерките на Владата

Државниот пазарен инспекторат со асистенција на Единицата за интервентна полиција денеска постапуваа на подрачјето на скопската општина Чаир поради непочитување...
1 2 3 5
Page 1 of 5