Поставување на прашања и тестови, наместо CV предлага „Recruit“

Компанијата „Japan’s Recruit Co. Ltd.“, која стои зад најголемиот светски портал за вработување „Indeed“ и веб страната „Glassdoor“ за анонимно

Прочитај повеќе