„Ако работникот е убаво стимулиран и добро платен за својата работа, ќе размисли дали да оди во Германија…“

До редакцијата на порталот Работник вчера пристигна реакција на текстот „Губењето на македонско здраво работоспособно населние преку договори не е

Прочитај повеќе

3 Причини поради кои не успевате да ја промените кариерата

Подготивил: Бобан Илијевски Независно од тоа дали сте подготвени да започнете нова кариера или да ги испробате вашите таленти и

Прочитај повеќе

УНИ Банка вработува: Раководител на експозитура

УНИ Банка отвори слободна работна позиција:Раководител на Експозитура – Тетово Кандидатот потребно е да ги има следните квaлификации: Работно искуство

Прочитај повеќе