Работна средба на СОНК со Градоначалникот на општина Гази Баба

Фејсбук статус на Претседателот на СОНК, Јаким Неделков: Работна средба со градоначалникот на општина Гази Баба во правец на продолжување

Прочитај повеќе

Раководството на СОНК оствари работна средба до градоначалникот на Кисела Вода Орце Ѓеоргиевски

  Самостојниот синдикат за образование, наука и култура одржа работна средба со градоначалникот на Кислеа Вода и одговорните во секторот

Прочитај повеќе