Ампева: Давам предлог ССМ да го сменат името во ЌЕ ЌЕ ЌЕ

Фејсбук статус на Кристина Ампева од Гласен Текстилец: Според пишаното, јас да дадам предлог на ссм да го сменат името

Прочитај повеќе