Здружението ,,Глобал” со апел за помош и тендерска постапка по катастрофалниот пожар

Здружението ,,Глобал” од Струмица апелира за помош по катастрофалниот пожар во ГТЦ Глобал Струмица, што се случи на 02.01.2021 година.

Прочитај повеќе