Филипче: Донесени мерки за продолжениот првомајски викенд, да ги почитуваме мерките за да го вратиме нашиот живот во нормала

Министерот за здравство, Венко Филипче, на денешната прес-конференција ги информираше граѓаните со најновите информации за состојбата со КОВИД-19. „Денеска се

Прочитај повеќе