Плата за живот, злоупотребените државни пари…. Интервју со Кристина Ампева од “Гласен Текстилец“

Во третата епизода на „Работник подкаст“, наша гостинка е Претседателката на „Гласен Текстилец“, Кристина Ампева. Разговараме на повеќе теми, меѓу

Прочитај повеќе

Витанов: Претприемачите имаат интерес да сте успешни и богати, а политичарите да сте неуспешни и сиромашни (Работник Подкаст #1)

Автор: Бобан Илијевски Во првата епизода на „Работник Подкаст“ наш гостин е претприемачот Зоран Витанов, со кого зборуваме токму на

Прочитај повеќе