Чувстувам силен мирис на РАБОТНИЧКА РЕВОЛУЦИЈА

Автор: Бобан Илијевски Не знам зошто, но силно ми мириса на работничка револуција. Не знам, но еве да претпоставам. Можеби

Прочитај повеќе