Дионисијев: Со спогодбата се уриваат правата на вработените во ЈП Водовод и Канлизација – Скопје

По најавите на Претседателот на Сојузот на синдикати на Македонија, Дарко Димовски дека во четвртокот е потпишана спогодбата за регрес,

Прочитај повеќе

Колумна: Приватниците се еден посебен вид на „моќници“ во државава…

Автор: Бобан Илијевски   На повидок е 1 мај – Меѓународниот ден на трудот, па по тој повод решив да

Прочитај повеќе